Levitra i Norge. Levitra (Vardenafil 20mg) som alternativ til Viagra

Kjøpe Levitra i Norge Levitra (vardenafil) er en fosfodiesterasehemmer og brukes når en mann har problemer i sexlivet.

Felles bruk

Levitra er en muntlig rettsmiddel som brukes til å kurere erektil dysfunksjon. Seksuell stimulering gjør produksjon og frigjøring av nitrogenmonoksid fra nerver avslutninger av penis, på den måten å aktivere enzymet guanylate cyclase. Det er ansvarlig for produksjonen av syklisk guanosinmonofosfat (cGMP). Så det gir at blodkarene slapper av og forstørre, og som et resultat blodet går til penis. Dette legemidlet – Levitra – hindrer bidrar til å støtte opp under sterke blodtilførselen til penis.

Utkastet

Den anbefalte utkast av Levitra er 10 mg per dag. Det bør brukes en time før samleie. Hvis det ikke er noen bivirkninger, kan dosen økes til 20 mg. Vær også forsiktig og prøv å ikke bruke mer enn én tablett av dette legemidlet en dag.

Kontraindikasjoner

Dette stoffet er kontraindisert hos personer med overfølsomhet til de enkelte komponentene, hos pasienter under 16 år eller de som har indinavir og ritonavir.

Mulig bivirkning

Levitra er å stå vanligvis godt og bivirkningene er ikke alvorlige. Mulige bivirkninger er migrene, svimmelhet, diaré, kvalme. Mer sjeldne og sporadiske bivirkninger er endring av farge huden, høyt blodtrykk, rennende øyne, lavt blodtrykk, myodynia og priapisme.

Den overdose

Sporene av overdosering er smerter i arm, smerter i kjeven og ryggen, også blindhet, ubehag, tåkesyn.

Lagring

Store denne medisin ved romtemperatur på 15-30 C (59-86 F) langt borte fra barna, kjæledyr, fuktighet og sjakter av sollys.

Når du kjøper Levitra online på Internett, må du vite at dette er handel, berømte og dette er et merkenavn for kjemisk komponent Vardenafil. Helt siden impotens har blitt et alvorlig problem i det moderne samfunn, har over hele verden mennene ettertraktet effektive løsninger som kurere sine problemer. Impotens er en utbredt sak som påvirker millioner av mennesker over hele verden.

Nesten alle menn på noen øyeblikk av livet hans lider av erektil dysfunksjon. Kjent blant tretti millioner mennesker, hjelper Levitra å erobre denne trøbbel. Buy Levitra nettet for å komme over og kurere problemene i sexliv så snart du kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *