Propecia: bivirkninger du trenger å vite.

Kjøp Propecia På Apotek
Kjøp Propecia På Apotek

Vokser håret ditt verdt risikoen for ekstreme bivirkninger. Er det behovet for å holde seg ung, selvtillit eller frykten for endring får mange menn til å oppsøke nye måter å slå tilbake skallene på. Over hele verden ønsker noen menn ikke å se håret gå, og velger å bruke Propecia for å dyrke nytt hår. Propecia er et reseptbelagt medisin som har vist seg å vokse hår tilbake, men bivirkningen er veldig kostbar. Depresjon, tapt av seksuell evne og til og med selvmordstanker har vært knyttet til bruken av Propecia. Helseorganisasjoner over hele verden har lagt til bivirkningsbeskrivelsene av Propecia etter langvarig bruk og flere kliniske studier.

Propecias evne til å vokse hår ble oppdaget ved en tilfeldighet av legemiddelfirmaet Merck da de testet det for annen bruk. Merck brukte en høyere dosering av forbindelsen finasterid for å bekjempe en forstørret prostatakjertel eller prostatahyperplasi (BPH). Når han så på dataene, fant forskeren at noen mennesker begynte å vokse håret tilbake. Propecia bruker en lavere dosering av finasterid for å stoppe årsaken til skallethet. Det ble funnet å øke nivået av testosteron som trigger kroppen til å vokse hår.
Akkurat som noe annet ved å sette mer av kroppens kjemiske stoff får den kroppen til å reagere på forskjellige måter. Bivirkningene av Propecia er kjent, og legges der ute for publikum å se. I Norge er Propecia kun tilgjengelig på resept. Dette betyr at med legemidlet en lege bør gå over bivirkningen. Farmasøyten vil gi et medisinsk ark med resepten som forteller om mulige bivirkninger. Informasjonen er der ute, men for noen mennesker er belønningen et mye bedre utfall enn risikoen.
Når man ser på risikoen for tapt seksuell evne, smerter, klumper og kreft må man spørre, er det verdt det. Informasjonen peker på bivirkningen mer av de yngre mennene. Fra 20 til 45 år ser det ut til at kroppen har en stor mengde testosteron i seg selv å være den gruppen som får mest effekt. Det må være vanskelig for disse mennene å se på at håret blekner bort. Dette tapet av ungdom må utløse et behov for å ville være ung. Hos mennesker fra femtifem år og eldre har det blitt sett en økende evne til å danne en aggressiv fra prostatakreft. Legemidlet har vært koblet til økning fra prostatakreft som er raskt voksende, og kan være veldig farlig.

Det mest interessante aspektet ved bivirkningen av dette stoffet er at det holder seg i flere måneder etter at man slutter å ta det. Det er vist at effekten av Propecia kan holde seg i kroppen i opptil førti måneder etter avsluttet behandling. Man kan lide av effektene, og kan lide i over tre år etter avsluttet behandling. Man håper at når en mann føler at de trenger denne typen behandling, gir legen dem hele historien. Det er ikke en rask løsning. Det er et medikament som har varige effekter på helse. Den ironiske delen av denne historien er at en mann kan bruke Propecia for å vokse hår for å bli mer seksuell klær, men med bruken av stoffet lider seksuell dysfunksjon. Det er en sann sak om hva som er viktigere for den personen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *