Bestill medisiner via legemidlernorge.com
Kamagra (Sildenafil)
Cialis (Tadalafil)
Levitra (Vardenafil)
Hårtap
For tidlig utløsning
Trygt kjøp på Internett

Trygt kjøp på Internett

Trygt og Sikkert
Våre leger og behandlere
 • Bjørn Olsen
  Jeg er lege i Oslo. Mine interesser: erektil dysfunksjon, urologi.
Proscar

Kjøp Proscar i Norge

Proscar is a medication that is also known as finasteride and it prevents testosterone from being converted to dihydrotestosterone (DHT) in the human body. DHT is usually involved in developing benign prostatic hyperplasia (BPH). This medication is thus used to treat the symptoms of BPH especially in men who have an enlarged prostate. It generally improves the symptoms like difficulties during urinating, decreased flow of urine, waking up to urinate at night and hesitation as you start to urinate. Using finasteride also reduces the risk of undergoing surgery and acute urinary retention.

 • Tilgjengelighet:
  På lager
 • Betalingsalternativer:
  Visa, Mastercard
 • Vurdering:
  stemme
 • Skriv en anmeldelse

Proscar uten resept - Dosering: 5mg
5 mg X 10 piller kr158.48
kr15.86 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
KJØP
5 mg X 30 piller kr373.01
kr12.41 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
KJØP
5 mg X 60 piller kr671.49
kr11.19 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
KJØP
5 mg X 90 piller kr904.68
kr10.07 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
KJØP
5 mg X 120 piller kr1 081.90
kr9.05 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
KJØP
5 mg X 180 piller kr1 464.34
kr8.11 per pille
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
KJØP
5 mg X 360 piller kr2 630.28
kr7.28 per pille
+ Fri frakt
+ 10 % rabatt for alle neste ordre
KJØP
Leveringsmåte:
Sporbar tjeneste: 5 virkedager

Hvordan brukes Proscar?
Før du begynner å bruke Proscar, er det viktig å sikre at du kjenner noen få viktige punkter om bruken. Det er ikke ment for bruk av kvinner eller barn, og som det lett kan absorberes av huden, bør det heller ikke håndteres av kvinner eller barn. Gravide kvinner bør ikke komme i kontakt med dette stoffet, da det kan føre til feil under fødselen. Du bør også sørge for at du informerer legen din dersom du lider av noen tilstander. Disse tilstandene inkluderer leversykdom, blære muskelforstyrrelser, prostatakreft, ikke i stand til å urinere og hvis du er allergisk mot dutasterid (Avodart) som ligner på finasterid. Bruk av Proscar øker risikoen for utvikling av prostatakreft. Legen din bør sjekke deg grundig for å se om det finnes andre underliggende forhold som kan forhindre deg i å bruke finasterid på en sikker måte.

Proscar skal brukes på den måten som legen har foreskrevet nøyaktig. Du bør passe på at du ikke tar det i høyere mengder enn foreskrevet og også for en mye lengre periode enn instruert. Forsikre deg om at du følger de instruksjonene som følger med på reseptbelagte etiketten. Denne medisinen bør også tas med et glass fullt med vann. Du kan også ta det med eller uten mat, men sørg for at du tar finasterid nøyaktig samme tid hver dag til du tømmer dosen din. Som en måte å sikre at denne medisinen virker i kroppen din og at du ikke får noen bivirkninger, bør du sørge for at du besøker legen din regelmessig. Dette er med henblikk på tester som skal utføres. Legen din bør regelmessig teste blodet ditt, prostataspesifikt antigen (PSA) som en måte å sjekke på tegn på prostatakreft.

Sørg for at du bruker finasterid regelmessig for å få størst mulig nytte av det, og sørg for at du går på påfylling før medisinen går helt ut. Sørg for at du også oppbevarer medisinen vekk fra varme, fuktighet, lys og ved romtemperatur til enhver tid. Forsikre deg om at du også holder medisinflasken lukket stramt til enhver tid.

Forholdsregler
Hvis du kommer til å savne en dose, må du sørge for at du tar medisinen når du husker det. Du bør bare hoppe over det hvis tiden for neste dose er nesten, men ikke ta ekstra medisin som en måte å gjøre opp for den ubesvarte dosen. Hvis du har overdose, bør du øyeblikkelig søke legehjelp i nødstilfelle. Du bør også prøve og avstå fra å komme opp for tidlig fra din liggende eller sittestilling, da du kan bli svimmel. Du bør stå opp på en sakte og stabil måte for å unngå å falle.

Tags: hvor kan man kjøpe Proscar uten resept i Norge, Proscar Norge apotek, Kjøp Proscar reseptfritt, Kjøpe billig Proscar in Norge, 5mg , Salg av Viagra i Norge.
Posten Norge
© 2015-2017 Legemidlernorge.com Apotek.